overlayImage

Onze contactgegevens


Van Leeuwen Auto
Adriaan van Leeuwen

Eigenaar bedrijf
Afb.

Dick Vrijhoef

vriendelijk , behulpzaam , deskundig en ze nemen alle tijd voor je , kortom , een aanrader
Afb.

Stefan Windt

Ten eerste zeer hartelijk ontvangen, verwelkomst met een kop koffie.
verder beleeft, en zeer veel kennis van zaken.
zeker aan te bevelen.
Afb.

Marcel Schrama

zeer prettig contact!
rustig, geen gehaast.
Afb.

Pim van Ginneken

Zeer positieve ervaring opgedaan bij deze garage. Eerlijk en betrouwbaar!! Wil kwaliteit leveren en doet er alles aan om je goed te helpen Super!!!!
Afb.

Alle Rozema

zeer goed ontvangen er werd mij direct een kop koffie aangeboden..de auto die gekocht werd is van AtotZ deskundig uitgelegd!!
Afb.

Hans van Bolhuis

van te voren bijzonder goed van informatie voorzien vriendelijk geholpen, werd uitgebreid de tijd genomen en gaan vol vertrouwen met onze nieuwe bedrijfsbus op stap
Afb.

Piet de Ruiter

Uiterst tevreden. Erg vriendelijk ontvangen. Absoluut geen druk om snel te kopen. Kreeg alle tijd om een heel lange proefrit te maken. Uiteindelijk koop gesloten en de auto werd supernetjes afgeleverd. EEn aanrader.
Afb.

Dick v.d.Burger

We kwamen in eerste instantie voor een andere auto kijken. Maar deze voldeed niet aan onze verwachting. Er werd verder niks op gedrongen, maar we hebben samen verder gekeken naar een andere auto. Uit eindelijk is het een ander busje geworden. Helemaal naar tevredenheid, goed begeleid. Goede kennis van technische en financiele zaken!
Afb.

Andre Booi

goede en nette service.
Lekker open ook begrip vol naar de klant.
Of te wel top.
Afb.

Rob van der Oord

keurig netjes geholpen door laurens qua service niets op aan te merken met dank aan jan de technicus van vestiging veenendaal
Afb.

R Galis

2e hands beetle gekocht. Binnen 1 dag alles geregeld. Keurige ontvangst, komen gemaakte afspraken na. Klantgericht.
Afb.

Anoniem

Verkoper neemt ruim de tijd voor uitleg en tip over de aankoop een auto.
Afb.

Ofke

Wel een eind rijden maar leveren goede informatie en goede service.
Afb.

Michael Knaap

Een hele goed service. Goed op de hoogte gehouden met de vorderingen van de auto. Plus veel extra dingen erbij gekregen
Afb.

Richard

Doordat mijn vorige benz totallos verklaart was. En ik toch met spoed weer een auto nodig was is mijn oog gevallen op een benz bij deze dealer. Van alle kanten hebben ze begrip getoond en voor dat de auto helemaal betaald was kon ik hem al ophalen. Helemaal happy, en toch schort er meer aan dan dat ik gedacht had. Ook mijn eigen schuld om zo klakkeloos via de website te kopen zonder eerst te kijken. Helaas loet mijn gezondheid het op dat moment nog niet toe om te kijken. Maar kim er nog weer en dan eens zien hoe hun verdere service en coulance is. De afhandeling daar schorte het niet aan.
Afb.

Dirk Hindriks

Een vriendelijke klantgericht bedrijf. Goed contact en goede service
Afb.

Peter Eisma

Ik heb het als heel erg prettig ervaren hoe de verkoop werd afgehandeld. In mijn ogen een zeer betrouwbaar bedrijf die ruim de tijd neemt en het hele koop traject prima begeleid.
Afb.

Henk Kleer

Goed geholpen, prima bus. Zeer gastvrije ontvangst !
Afb.

Nordin El.a

Zeer tevreden heb auto uit gekocht golf diesel perfect, moest 300 km rijden om daar te zijn,maar ik vind dat een van de beste garage.zeker de moeite waard.in oude pekela zijn oplichters garage,s.ik zal maar geen naam noemen.
Afb.

Harold

Duidelijke en plezierige communicatie, correcte afhandeling, goede uitleg, uitgebreid de tijd om alles goed door te nemen. Veel kennis van de verkochte occasion en het merk.
Betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen!
Afb.

Paul Bruggeman

Hetgeen Adriaan over zijn strategie schrijft en vertelt, klopt.Een maand terug onze 2e bedrijfsauto bij hem gekocht. Een jaar met de eerste voldeed zo goed, dat ik hem om een 2e auto heb gevraagd, zwarte Ford Custom. Had zelf een standaard gekozen, waarna hij mij een andere, luxere adviseerde. Hij heeft gelijk gekregen, nu na 6 wkn alleen maar trots en plezier met die auto,
Zal hem tzt ook benaderen voor de volgende auto s die we nog eens nodig zijn. Dus hoge kwaliteit voor bodemprijzen, zoals ik het ervaar. Daarom vol vertrouwen de autos gekocht zonder de garantie-opcenten. PRIMA, gr. P.B.
Afb.

Theo Scheepstra

Laag drempelig, vertrouwd gevoel. Gezellige open gesprekken.
Polijsten van een auto

Heeft u vragen?

Graag alle velden invullen.